Assistent instructor

Dit programma biedt de vaardigheden, concepten en onderwijservaring die vereist zijn om een ​​succesvolle SSI-instructeur te worden. Je leert het SSI-onderwijssysteem en de filosofie, hoe je instructeurs bijstaat bij het trainen en hoe je een verscheidenheid aan SSI-trainingsprogramma's zelfstandig leert. Kandidaten die dit programma voltooien, kunnen de SSI Assistant Instructor-beoordeling behalen of helemaal doorwerken tot de SSI Open Water Instructor nadat ze de Instructor Evaluation met goed gevolg hebben afgelegd.

Theorielessen - Online programma

Je ontvangt bij je inschrijving je eigen inloggegevens voor het digitale platform. Je kunt de lesstof direct naar je smartapparaat downloaden en het onbeperkt gebruiken, ook zonder internetverbinding. De theorie wordt klassikaal, in het leslokaal gegeven of kan ook via zelfstudie eigen gemaakt worden. Dit kan je vrij kiezen.

Zwembad - 1+ lessen

Tijdens de zwembadlessen start je meteen hands-on met de eerste oefeningen. Elke oefening wordt omkaderd met een korte uitleg, wat dan ook meteen de link legt naar de theorie.  De zwembadlessen gaan door op dinsdagavond van 21u tot 22u of op donderdagavond van 20u30 tot 22u. In overleg met je instructeur kies je zelf de momenten uit die voor jou het beste passen. 
Zwembad: Maanhoevebad Sint-Katelijne-Waver.

Buitenwater - Optioneel

Je past de aangeleerde kennis en vaardigheden toe en verfijnt ze verder in het buitenwater. Tegelijk kan je genieten van deze wondere wereld. De buitenwater duiken worden in overleg met je instructeur ingepland in het weekend. Op verzoek kan dit eventueel ook tijdens de week.

€595,-

Incluis:

Digitale platform
Internationaal brevetkaart

Minimumvereisten:

18 jaar
Een goede gezondheid
200 meter kunnen zwemmen
10 minuten kunnen drijven
Dive Master - 60 gelogde duiken


Contact opnemen?

Neem met ons contact op per e-mail, telefoon of laat uw gegevens achter op het contactformulier.

Telefoon 03 288 34 00 (Antwerpen)
  015 33 61 61 (Mechelen)
   
E-mail eric@duikmee.be
   
Ondernemingsnummer 849.824.324
   
Postadres Molenstraat 65
  2840 Rumst, Reet
   
Zwembad Mechelen Dinsdagavond en donderdagavond
  Maanhoevebad
  Maanhoeveweg 32
  2860 Sint-katelijne-waver
   
WhatsApp
   

Gerelateerde programma’s