ean nitrox

Tijdens het SSI programma Enriched Air Nitrox leer je hoe je veilig duiken plant en maakt met nitroxmengsels met maximaal 40% zuurstof. Wanneer je met nitrox duikt, kun je de niet-decompressielimieten verruimen en kun je een korter oppervlakte-interval aanhouden ten opzichte van lucht. Je ontvangt na afronding van dit programma het SSI brevet Enriched Air Nitrox 32% of 40%.

Theorielessen - Online programma

Je ontvangt bij je inschrijving je eigen inloggegevens voor het digitale platform. Je kunt de lesstof direct naar je smartapparaat downloaden en het onbeperkt gebruiken, ook zonder internetverbinding. De theorie wordt klassikaal, in het leslokaal gegeven of kan ook via zelfstudie eigen gemaakt worden. Dit kan je vrij kiezen. Stap voor stap krijg je inzicht in duiktechnieken, duikmateriaal en de onderwaterwereld.

Zwembad - Optioneel

Tijdens de zwembadlessen start je meteen hands-on met de eerste oefeningen. Elke oefening wordt omkaderd met een korte uitleg, wat dan ook meteen de link legt naar de theorie.  De zwembadlessen gaan door op dinsdagavond van 21u tot 22u of op donderdagavond van 20u30 tot 22u. In overleg met je instructeur kies je zelf de momenten uit die voor jou het beste passen. 
Zwembad: Maanhoevebad Sint-Katelijne-Waver.

Buitenwater - Optioneel

Je past de aangeleerde kennis en vaardigheden toe en verfijnt ze verder in het buitenwater. Tegelijk kan je genieten van deze wondere wereld.
De cursus bevat ook een workshop over de planning van duiken met nitrox (EAN). Je leert hoe het mengsel in de fles geanalyseerd wordt. De buitenwater duiken worden in overleg met je instructeur ingepland in het weekend. Op verzoek kan dit eventueel ook tijdens de week.

€150,-

Incluis:

Digitale platform
Internationaal brevetkaart

Minimumvereisten:

10 jaar
Een goede gezondheid
200 meter kunnen zwemmen
10 minuten kunnen drijven
Open Water Diver SSI of Padi


Contact opnemen?

Neem met ons contact op per e-mail, telefoon of laat uw gegevens achter op het contactformulier.

Telefoon 03 288 34 00 (Antwerpen)
  015 33 61 61 (Mechelen)
   
E-mail eric@duikmee.be
   
Ondernemingsnummer 849.824.324
   
Postadres Molenstraat 65
  2840 Rumst, Reet
   
Zwembad Mechelen Dinsdagavond en donderdagavond
  Maanhoevebad
  Maanhoeveweg 32
  2860 Sint-katelijne-waver
   
WhatsApp
   

Gerelateerde programma’s